Круглий стіл «ШЛЯХИ ТРАНСФОРМАЦІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ»

Не зважаючи на складні умови роботи під час воєнного стану, освітній процес продовжується.

Кафедрою фінансів ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» 23 листопада 2022 року був проведений круглий стіл на тему «ШЛЯХИ ТРАНСФОРМАЦІЇ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ».

За традицією науковий захід розпочала кандидат економічних наук, доцент, завідувачка кафедри фінансів ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» Безпаленко Ольга Володимирівна. З вітальним словом виступили кандидат економічних наук, доцент,  проректор з науково-педагогічної роботи  ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» Бородіна Олена Михайлівна та  проректор з гуманітарної освіти та виховної роботи ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» Левківська Галина Петрівна.

Хвилиною мовчання учасники круглого столу вшанували пам’ять загиблих військових та цивільних внаслідок російсько-української війни, що триває нині на території нашої держави.

Серед запрошених гостей були присутні: Ізмайлов Ярослав Олексійович, доктор економічних наук, професор, професор  кафедри фіскального адміністрування Державного податкового університету, який виступив  доповіддю на тему «ПЕРСПЕКТИВИ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ»; Кириченко Анастасія Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка доповідала на тему «РОЗВИТОК ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ: СВІТОВИЙ ТА УКРАЇНСЬКИЙ ДОСВІД»

З пізнавальними та науково обґрунтованими доповідями виступили також Безпаленко Ольга Володимирівна, Бородіна Олена Михайлівна, Кравченко Анна Станіславівна, Сова Олена Юріївна.  Досвідчені науковці, аспіранти, магістранти, студенти  обмінялися досвідом та активно дискутували на актуальні питання фінансово-економічного розвитку України в умовах війни, обговорили передовий досвід зарубіжних країн із зазначеної тематики, наголосили на здобутках в українській економіці та обговорили подальші перспективи фінансово-еокномічних змін в українському суспільстві.

Організатори наукового заходу та запрошені науковці з надією на перемогу на науковому та військовому поприщі погодили подальшу плідну співпрацю.

 

Шановні учасники та гості наукового заходу! Докладніше з матеріалами круглого столу, а саме: з програмою, презентаціями, записом засідання та електронним збірником матеріалів круглого столу можна ознайомитися на нашому сайті.

Програма круглого столу

КИРИЧЕНКО А.В

КРАВЧЕНКО А.С

БЕЗПАЛЕНКО О.В